Branki Maletić iz Hotela Njivice d.o.o. dodijeljena nagrada SSSH Srce sindikalne solidarnosti

Branki Maletić iz Hotela Njivice d.o.o. dodijeljena nagrada SSSH Srce sindikalne solidarnosti


Branki Maletić iz Hotela Njivice d.o.o. dodijeljena nagrada SSSH Srce sindikalne solidarnosti

Odbor za dodjelu nagrade SSSH Srce sindikalne solidarnosti, 9. travnja, utvrdio prijedlog o dodjeli nagrada SSSH Srce sindikalne solidarnosti, a Izvršni odbor temeljem pisanog izjašnjavanja, jednoglasno usvojio Odluku o dodjeli nagrade Srce sindikalne solidarnosti u 2024. godini, prema kojoj je sindikalnoj povjerenici Sindikata turizma i usluga Hrvatske u Sindikalnoj podružnici Hoteli Njivice d.o.o. Branki Maletić dodijeljena povelja Srce sindikalne solidarnosti, za izniman sindikalni doprinos u promatranom razdoblju od svibnja 2023. do svibnja ove godine.

Riječ je o nagradama koje se uručuju dobitnicima na tradicionalnom događaju SSSH pod nazivom Praznik rada u Tvornici pa je tako jučer, 1. svibnja, u Tvornici kulture u Zagrebu, nagradu primilo ukupno devetero sindikalista – dodijeljeno je ukupno 7 povelja Srce sindikalne solidarnosti, glavna nagrada, odnosno plaketa Srce sindikalne solidarnosti i Nagrada SSSH za doprinos za zaštiti na radu.

Branka Maletić dugogodišnja je radnica trgovačkog društva Hotela Njivice d.o.o. i dugogodišnja sindikalna povjerenica s nedvojbenim bogatim iskustvom u promicanju radničkih prava i njihovom unaprjeđivanju kroz kolektivne ugovore.

Branka Maletić je vrlo uspješna i u sindikalnom organiziranju radnika, a u današnjim vremenima sve je više stranih radnika iz trećih zemalja koje učlanjuje u sindikat. Ti radnici postaju članovi STUH-a što uvelike doprinosi njihovoj integraciji u radni kolektiv, a time raste njihov osjećaj sigurnosti i pripadnosti.

S obzirom na to da sektor usluga i turizma ne poznaje nedjelje, blagdane, niti praznike Branka je na Međunarodni praznik rada morala raditi jer sezona je pred vratima pa je tako umjesto nje nagradu preuzeo predsjednik STUH-a Eduard Andrić.

Branka, čestitamo ti i sretno i uspješno nastavi dalje!

Fotogalerija